Ateşin Çocukları İnisiyatifi’nden Bursa’da 3 fabrikaya yönelik eylem

0
414

Ateşin Çocukları İnsiyatifi yazılı bir açıklama yaparak Bursa’da gerçekleştirdiği yakmaya ilişkin bilgi verdi. Ateşin Çocukları “Faşist Türk devleti Ortadoğu’da en kanlı, soykırımcı, sömürgeci, katliamcı bir terörist devlet olduğunu Kürtlere karşı her fırsatta göstermektedir.” dediği açıklamada hiçbir saldırının karşılıksız kalmayacağını vurguladı.

“Faşist Türk devleti Ortadoğu’da en kanlı, soykırımcı, sömürgeci, katliamcı bir terörist devlet olduğunu Kürtlere karşı her fırsatta göstermektedir. Özellikle Newroz’daki katliamlarında sadece Kürtlere karşı bu uygulamalarını kat be kat arttırarak pratikleştirmektedir. Bu insanlık dışı uygulamalarını yapan ve destek verenler bilsinler ki hiçbir saldırı karşılıksız kalmadı ve de kalmayacaktır.2017 yılının Amed Newrozu’nda katlettiğiniz 23 yaşındaki Kemal Kurkut anısına Bursa İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 2 mobilya fabrikası ve bir kumaş boyama fabrikası tamamen kullanılamayacak şekilde ateşe verilmiştir.”

Yakma ayrıntısı şöyle:

  • 24.03.2021 Bursa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 3 fabrika 50 milyon zarara uğratılıp kullanılamayacak şekilde yakılmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz