Şehit Hüseyin Fırat İntikam Birimi, Amed’de İşbirlikçi, mahalle bekçisi Yılmaz Saçu isimli şahsı cezalandırdığını duyurdu.
Şehit Hüseyin Fırat İntikam Birimi, Amed’in Seyrantepe ilçesi Dörtyol Kavşağı mevkinde, Yılmaz Saçu isimli işbirlikçi mahalle bekçisini bıçaklayarak cezalandırdığını bildirdi.
İntikam Birimi’nin eyleme ilişkin açıklaması şöyle:
“Amed Seyrantepe’de mahalle bekçiliği yaparak, devletin Kürt halkını fişlemesi ve katletmesine destek sağlayan, özgürlük hareketine aleyhine işbirlikçi yönelimler içine giren Yılmaz Saçu isimli şahıs birimlerimiz tarafından cezalandırılmıştır. İşbirlikçi Yılmaz Saçu, intikam birimlerimiz tarafından bıçaklanarak cezalandırılmıştır. Şahsın hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımında olduğu bilinmektedir. Faşizme zarar verecek her türlü yol ve yöntemle bu kurum ve kişiler hedefimiz olmaya devam edecektir.
Gerçekleştirdiğimiz bu eylemle, Kürt halkına ve özgürlük hareketine yönelik geliştirilen ajanlık oyunlarına teslim olan herkesten hesap sorulacağını bir kez daha yineliyoruz. Yine belirtiyoruz ki bütün gençler ve genç kadınlar bulundukları her alanda her türlü eylem şeklini geliştirerek faşizmin kurumlarını ve kişilerini hedef almalıdırlar.”